• 6 √©chte winkels
  • cartridges navullen
  • Printerinstallatie aan huis
  • office supplies
Vind een winkel

Soest

Over Soest

Sinds oktober 2012 zitten we met onze Inkstation winkel in Soest op de Steenhoffstraat 61a. Een driemaal groter pand dan het pand aan de Soesterbergsestraat, waar wij eerst 7 jaar gezeten hebben.

Voor het navullen van inkt en tonercartridges, maar ook voor een ruim assortiment aan nieuwe inkt- en tonercartridges, bent u bij Inkstation Soest aan het juiste adres.

Inkstation Soest is hét adres voor het navullen van inkt- en tonercartridges

Veel cartridges kunnen we voor u navullen, klaar terwijl u wacht. U spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee.
U kunt besparen tot 80% op de prijs van uw cartridges.

Wilt u weten wat het navullen van uw cartridges gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we u graag wat de kosten gaan worden en waar u op kunt letten om samen voor een goede afdruk te zorgen.

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Uw cartridge verdient de inkt die erin thuis hoort. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal type inkt is beter beoordeeld dat het origineel. Daar zijn we trots op!

Daarnaast vindt u bij Inkstation Soest een uitgebreid assortiment aan printers, papier en kantoorartikelen. Welkom!


Op deze locatie vindt u ook Printshop Soest

Betaalmogelijkheden
:

– pin
– contant
– creditcard
– Your Inkstation kadobon

Onze merken: 
Brother, Bruynzeel, Canon, Correctbook, Dell, DesQ, Duracell, edding, Epson, Herma, HP, IBM, Infoprint, Konica Minolta, Navigator, Kyocera, Leuchtturm1917, Lexmark, Oki, Olivetti, Oxford, Panasonic, Philips, Pritt, Rapid, Rexel, Ricoh, Sagem, Samsung, Sharp, Tally Genicom, Steinbeis, Tombow, Toshiba, Verbatim, Xerox.

Andere filialen in de buurt

(+/- 6.6km)
Leusderweg 196
3817 KE Amersfoort
(+/- 13.2km)
Langestraat 50
3861 BN Nijkerk
(+/- 14.4km)
Brinklaan 70
1404 GK Bussum