• 6 échte winkels
  • navullen van inkt en toner
  • Printerinstallatie aan huis
  • voor school & kantoor
Vind een winkel

Betaalinformatie

Veilig betalen via een beveiligde verbinding.

Tijdens het invoeren van uw bestelling tot en met de betaling is de verbinding tussen uw computer en yourinkstation.nl beveiligd. Via SSL worden alle bestel- en betaalgegevens versleuteld verzonden. U herkent deze veilige SSL-verbinding aan het slotje in uw browser. Zo weet u zeker dat alle persoonlijke gegevens alleen worden verzonden aan YourInkstation.nl

We werken samen met Docdata Payments, dit verzekert u ervan dat alle financiële afhandelingen van uw bestelling via een beveiligde verbindingen tot stand komt en dat uw privacy gewaarborgd is.


Vooruit betalen met iDeal.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Alle gebruikers van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Triodes Bank en SNS bank kunnen met iDEAL betalen.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst uw bestelling en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Veilig betalen

Bij www.yourinkstation.nl maken wij uitsluitend gebruik van de bekende en volledig betrouwbare betaalwijzen zoals iDeal. Deze zogenaamde SSL beveiliging garandeert dat uw betaalgegevens veilig zijn. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw gegevens versleuteld verstuurt.

Hoe werkt deze beveiliging?

Uw gegevens worden verzonden via SSL: het Secure Socket Layer - Protocol. Voor de verzending van de gegevens maakt het protocol gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd. Voor meer informatie over iDeal kunt u altijd op deze website terecht.


Vooruit betalen met Visa.

Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

Visa hanteert extra beveiliging, Verified by Visa. Klik hier voor meer informatie.


Vooruit betalen met Mastercard.

Om middernacht een boek kopen? Uw vakantie boeken vanuit uw gemakkelijke stoel? Geniet van de grenzeloze vrijheid van het online kopen met uw MasterCard creditcard. U kunt via internet betalen, precies zoals u dat in winkels gewend bent.

Online betalen is bovendien veilig, dankzij het zogenaamde SSL- systeem en de MasterCard Secure Code. Lees er meer over op deze website. MasterCard wenst u alvast veel winkelplezier.


Vooruit betalen via Bancontact/Mister Cash.

Bancontact/Mister Cash is een betaalmethode waarbij de klant direct een overboeking kan doen via de beveiligde pagina van zijn/haar eigen bank. Het enige dat de consument nog dient te doen is het invoeren van kaartnummer en vervaldatum en vervolgens een identificatiesleutel om de betaling te autoriseren.

Wilt u meer informatie over deze betaalmethode, klik dan hier.


Vooruit betalen via bankoverschrijving
.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst krijgt u direct een email vanuit Docdata Payments met daarin alle gegevens waar u het bedrag van uw bestelling naar over dient te maken. Na ontvangst van de betaling gaat uw bestelling in productie.


Betalen met PIN / contant / Inkstation cadeaukaart in de winkel.

Als u ervoor kiest om uw bestelling in de winkel van uw keuze op te komen halen dan kunt u daar uw bestelling afrekenen. U kunt in elke winkel met PIN, contant of met de Inkstation cadeaukaart betalen. 


Op rekening geleverd krijgen voor zakelijke klanten.

Het is voor zakelijke klanten ook mogelijk om op termijn op rekening te bestellen en geleverd te krijgen. Op rekening geleverd krijgen is mogelijk waarbij we onder andere de volgende voorwaarden in acht nemen:

  • We willen graag uw BTW nummer en KvK nummer weten, deze kunt u bij het betaaltraject invullen als u kiest voor "zakelijk".
  • De eerste 3 bestellingen zullen vooruit betaald moeten worden.
  • Er zal een kredietcheck plaats vinden.
  • De betaaltermijn is 14 dagen.
  • Zolang er nog een factuur openstaat om betaald te worden zal een volgende bestelling niet worden uitgeleverd totdat de laatste factuur is voldaan.

Voor alle voorwaarden verwijzen we u graag door naar onze algemene voorwaarden.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen via het volgende emailadres: welcome@yourinkstation.nlBankgegevens van Inkstation Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest.

Rekeningnummer : 4257206
TNV: Mico Inkt vof te Nijkerk
BIC NR: INGBNL2A
IBAN NR: NL08INGB0004257206
BTW NR: NL816181378B01
KVK NR: 32107279Klantenservice