• 6 √©chte winkels
  • cartridges navullen
  • Printerinstallatie aan huis
  • office supplies
Vind een winkel

Betaalinformatie

Veilig betalen via een beveiligde verbinding.

Tijdens het invoeren van uw bestelling tot en met de betaling is de verbinding tussen uw computer en yourinkstation.nl beveiligd. Via SSL worden alle bestel- en betaalgegevens versleuteld verzonden. U herkent deze veilige SSL-verbinding aan het slotje in uw browser. Zo weet u zeker dat alle persoonlijke gegevens alleen worden verzonden aan YourInkstation.nl

We werken samen met Cardgate, dit verzekert u ervan dat alle financiële afhandelingen van uw bestelling via een beveiligde verbindingen tot stand komt en dat uw privacy gewaarborgd is.Vooruit betalen met iDeal.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Alle gebruikers van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Triodes Bank en SNS bank kunnen met iDEAL betalen.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst uw bestelling en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.Bancontact, de meest gebruikte betaalmethode in België.
Bancontact is in België marktleider op het gebied van elektronische betalingen. Bancontact zorgt ervoor dat het te betalen bedrag wordt verplaatst van de rekening van een betaler naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die de kaart heeft uitgegeven, voor een webshop via de leverancier van de online betaalmethode.

Hoe werkt Bancontact?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Bancontact te willen betalen. De betaalopdracht staat reeds klaar en de consument autoriseert de betaling door de kaartgegevens en een pincode in te voeren. Het bedrag wordt afgeschreven van de betaalrekening van de consument en de webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Met de Bancontact-app kan de consument ook mobiel betalen. Dat werkt met een QR die automatisch op het beeldscherm verschijnt.


Veilig betalen

Bij www.yourinkstation.nl maken wij uitsluitend gebruik van de bekende en volledig betrouwbare betaalwijzen zoals iDeal en Bancontact. Deze zogenaamde SSL beveiliging garandeert dat uw betaalgegevens veilig zijn. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw gegevens versleuteld verstuurt.

Hoe werkt deze beveiliging?

Uw gegevens worden verzonden via SSL: het Secure Socket Layer - Protocol. Voor de verzending van de gegevens maakt het protocol gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd. Voor meer informatie over iDeal kunt u altijd op deze website terecht.

Betalen met PIN / contant / Inkstation cadeaukaart in de winkel.

Als u ervoor kiest om uw bestelling in de winkel van uw keuze op te komen halen dan kunt u daar uw bestelling afrekenen. U kunt in elke winkel met PIN, contant of met de Inkstation cadeaukaart betalen. 

Voor alle voorwaarden verwijzen we u graag door naar onze algemene voorwaarden.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen via het volgende emailadres: welcome@yourinkstation.nl


Gegevens van Inkstation Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest.

Tilssons B.V., Handelsnaam Your Inkstation is statutair gevestigd:
Nijverheidsweg 24 A
3762 ER te Soest

BTW nr.: 8198.203.62.B.01 / K.v.K.: 32139154 / Bank: NL08 ABNA 0846 5122 38 / Bic: ABNANL2Klantenservice